Aanmelding gestart!

Anders dan andere jaren kies je de kaarten die je wilt met je bedrijf en daarbij je sponsoruiting(en) in plaats van een pakket waarin dit voor jou is bepaald. Zoek je naar sponsoring op maat? Of wil je even sparren over mogelijke sponsoruiting(en)? Kies dan de optie dat wij contact met je opnemen. Je kan dan wel alvast je kaarten bestellen!

Tickets & Sponsoruitingen

Vanwege de nieuwe formule met sponsoruitingen, hebben we de ticketprijzen weten te verlagen. Wij hopen hiermee ondernemers, die een lastig jaar hebben gehad, de mogelijkheid te bieden om tegen een lager tarief de BO2 te bezoeken. Nieuw dit jaar zijn de sponsoruitingen. Het netwerk wat de bijna dertig JK leden hebben is uitgebreid. Wij zetten jouw organisatie in de schijnwerpers met onze communicatie uitingen.

BO2 Vitality partner

Het pareltje is ‘Vitality partner’ waarin je branche exclusiviteit geniet en de sponsoruitingen op maat worden bepaald. Je wordt betrokken bij het programma, je organisatie is fysiek vertegenwoordigt op het event en je komt tweemaal in het Vitality E-zine!

BO2 Vitality E-zine

Daarnaast is ‘the next best thing’ het Vitality E-zine waarin je je organisatie met beeld en geluid kan presenteren aan ondernemend Zeeuws-Vlaanderen. Onze communicatiepartner maakt kan een toffe pagina voor je inrichten met de door jou aangeleverde informatie. Alle BO2 aanwezigen ontvangen deze na het evenement in hun mailbox en het wordt verspreid middels alle mogelijke communicatiekanalen van de Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen.

Social media takeover: een dag in het bedrijf

Je krijgt één dag toegang tot de social media kanalen van onze kamer. Via Instagram kan je je bedrijf laten zien in de stories en via onze LinkedIn-pagina delen wij wat jij wilt! Je bent een dag volop in beeld, knap als iemand jouw bedrijf niet voorbij ziet komen...

Social media berichten (1, 2 of 3 keer)

Maak gebruik van ons netwerk om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Een inhoudelijk artikel, een bedrijfsfilm of een vacature uitzetten? Dat kan via onze social media kanalen Instagram en LinkedIn. Kies het aantal posts en we zetten dit in de schijnwerpers!

Heb je vragen over sponsoring. Contacteer dan onze sponsorbaas Kenny de Rooij op kennyderooij@hotmail.com of +31 627 302 391.

Meer nieuws

Het programma is rond!

Het programma voor de BO2 Vitality is rond. Nadat we eerder de sprekers hebben bekend gemaakt, is het nu hoog tijd om het programma bekend te maken.

Lees meer

De sprekers zijn bekend

Beide sprekers lichten voor het Zeeuws-Vlaamse publiek hun visie op vitaliteit toe. Ze nemen ons mee in hun ervaringen en delen tips om vitaler door het leven te gaan. Benieuwd? Lees snel verder.

Lees meer

Vitaliteitspakket voor onze trouwe partners

Enkele van onze trouwe BO2 partners zijn verrast met een vitaliteitspakket. Bedankt voor de mooie jaren en op naar een vitale toekomst samen!

Lees meer