Wat is JCI?

JCI is gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Internationaal en Trainingen. Op elk van die gebieden kunnen leden zich ontwikkelen.

JCI Nederland, voorheen Junior Kamer, is een netwerk voor ondernemende mensen tot 40 jaar. JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen.

Ook kun je leren business te doen en een netwerk op te bouwen of projecten op te zetten voor goede doelen. Het bezoeken en organiseren van internationale congressen is een andere manier om je te ontwikkelen. Je kan trainingen volgen of een opleiding te volgen om zelf trainer te worden om vervolgens binnen JCI trainingen te gaan geven. De mogelijkheden zijn groot.

De overkoepelende factor is 'fun', want het blijft een vrijetijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven! JCI is een internationale organisatie met meer dan 200.000 leden in 110 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er 100 kamers met in totaal 2.500 leden. De organisatie is niet politiek gebonden.

JK (JCI) Zeeuws-Vlaanderen organiseert het grootste B2B-event van Zeeuws-Vlaanderen.

Jaarlijks organiseren wij hét grootste zakelijk event van Zeeuws-Vlaanderen met als doelstelling het delen van kennis en het stimuleren van ontwikkeling. Nieuwe inzichten en verfrissende ideeën, die zorgen voor inspiratie, motivatie en energie.

Vrijdag 8 november 2019 wordt u geïnspireerd, wakker geschud en gewezen op niet-alledaagse mogelijkheden tijdens ons geheel verzorgd en kwalitatief hoogstaand B2B-event.

Kortom, een mooi zakelijk evenement met inhoud en ontmoeting.

Een impuls voor de regionale economie.

Comissie BO2 INNOVATE 2019

  • Frederic Kole
  • Stijn Vermoet
  • Boy Stockman
  • Christian Den Doelder
  • Robert Rijnberg
  • Loes van Wijk
  • Ube van Der Zee

Onze partners