Wat is JCI?

JK (JCI) Zeeuwsch-Vlaanderen organiseert het grootste B2B-event van Zeeuws-Vlaanderen. JCI is gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Internationaal en Trainingen. Op elk van die gebieden kunnen leden zich ontwikkelen. JCI Nederland, voorheen Junior Kamer, is een netwerk voor ondernemende mensen tot 40 jaar. JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen. Ook kun je leren business te doen en een netwerk op te bouwen of projecten op te zetten voor goede doelen. Het bezoeken en organiseren van internationale congressen is een andere manier om je te ontwikkelen. Je kan trainingen volgen of een opleiding te volgen om zelf trainer te worden om vervolgens binnen JCI trainingen te gaan geven. De mogelijkheden zijn groot. De overkoepelende factor is 'fun', want het blijft een vrijetijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven! JCI is een internationale organisatie met meer dan 200.000 leden in 110 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er 100 kamers met in totaal 2.500 leden. De organisatie is niet politiek gebonden.

Jaarlijks organiseren wij hét grootste zakelijk event van Zeeuws-Vlaanderen met als doelstelling het delen van kennis en het stimuleren van ontwikkeling. Nieuwe inzichten en verfrissende ideeën, die zorgen voor inspiratie, motivatie en energie. De BO2 wordt ieder jaar georganiseerd door een commissie. In 2020 bestaat de commissie uit: Sander Bruggeman (voorzitter), Jantien van HoeveRob MulderAnne-Marie RoffelRobert RijnbergKenny de RooijVincent BoschitschBauke Boon en Kimberley D'Hoore

Historie

Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen heeft al ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van de grootste en meest spraakmakende B2B-evenementen in Zeeuws-Vlaanderen. Al jaren trekken de BOV, BOS, BOOST en BO² veel aandacht en bezoekers.

BO²

BO², innovatief, spraakmakend en creatief. Een B2B-event waar ondernemers worden geïnspireerd, wakker geschud en gewezen op niet-alledaagse mogelijkheden.

JK BOOST

Drie startende of bestaande Zeeuws-Vlaamse ondernemers met innovatieve ideeën streden om de investeringsboost van € 50.000 en eeuwige roem.

BOS - BUSINESS ON STAGE

Tijdens het grootste business-to-business evenement in Zeeuws-Vlaanderen maakte het publiek uit welke werkgever de hoge ogen gooit binnen een jaarlijks wisselend thema.

BOV - BESTE ONDERNEMERS VISIE

Verkiezing van de beste ondernemer. Door de verscheidenheid aan ondernemers, bedrijven, branches, etc. werd het beste ondernemerschap jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema.