BO2 Vitality workshop ‘Positieve Gezondheid voor bedrijven’

22 oktober 2021 | 16:00-17:00u | Gezondheid professionals ontmoeten ondernemend Zeeuws-Vlaanderen

Hoe ga jij als directeur of HR-medewerker om met duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en de gezondheid van jouw medewerkers? En welke organisaties en initiatieven zijn er in Zeeuws-Vlaanderen die jou kunnen faciliteren in oplossingen?

In deze workshop neemt Ronald Wouters, directeur van NL Actief (branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland) je mee in de wereld van duurzame inzetbaarheid met speciale aandacht om de vitaliteit van jouw organisatie en medewerkers te verhogen.

Netwerk

Er is een breed aanbod van professionals die kunnen bijdragen aan de vitaliteit van jouw bedrijf en haar medewerkers. Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen brengt deze professionals samen in deze workshop.

Methode

Middels de methode van Machteld Hubert, Positieve Gezondheid, wordt een methode gepresenteerd over hoe medewerkers op basis van een vragenlijst hun eigen vitaliteit kunnen beoordelen op zes onderwerpen. Want naast fysieke gezondheid raakt vitaliteit ook mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. Vervolgens wordt de brug gebouwd naar welke professionals er in Zeeuws-Vlaanderen zijn die organisaties kunnen helpen om vitaliteit te verbeteren. Je kunt deze providers direct ontmoeten na de workshop.

Aanmelden

Ben jij benieuwd naar deze workshop? Aanmelden doe je hier: